Like:)

Älskar min nya espadriller som jag köpte på H&M i sthlm. Har även ett par i svart. Super snygga till sommarn, passar skit snyggt till jeans, jeansshorts eller en härlig sommarklänning. ska gå in dem nästa vecka har jag tänkt:)




Lugn Morgon!

God Morgon:)

Sitter med en skål gröt o en kopp tee o kolla på Vakna med the voice. Skön morgon, har inget speciellt som ska göras idag, så jag kan ta det lugnt:) Men var är vår vädret?? Ät ju grått utanför:(

Ska trots det bege mig ut på en skön promenad nu efter frukosten, hoppas på att solen lyckas ta sig förbi de förbaskade molnen!

Puss

Sandaler!

Älskar att gå i flip flopp på sommaren, eller enkla sandaler som dem här från H&M. Funderar på att beställa hem dem här, älskar turkost, så troligtvis dem här eller i brunt!


Snyggt till brun brända ben:)

Vad tycks?

Pusss

Vårstädning!

Hej på er:)

Idag har det varit stor städning av lägenheten. Har torkat o gnott på platser jag aldrig innan gjort;) så nu så skiner de här inne. Tänkte åka in till stan o shoppa loss lite inne på Indiska imån, dem har så fina inrednings grejer o nu när det är vår städat så är det kul med lite nya mysiga grejer till lägenheten!

Idag blir det lite kopiering i biblan, senare i eftermiddag blir det ett Air/styrka pass. Måste även rota i lådorna o se om jag har ngn solskyddsfaktor, annars måste även det inhandlas i mån. Min hud har ju knappt sätt sol sen juli förra året, så den kommer få en smärre chock, så det är bäst att vara förberedd med starka krämer;)

Nu blir det lunch!!

Pusss

I`m alive;)

Hej alla trogna läsare:)

Ja, jag lever;)

Har varit i sthlm hela helgen o jag har verkligen inte hunnit blogga ngt:(
Men nu så!!!

Idag blir det en lugn dag hemma i Vmo. Ska kolla igenom vilka kurser jag ska läsa i höst i USA o skicka in det tänkte jag. Ska även ta ett pass på motionscykeln här hemma o förbränna helgens godsaker;) Får bli ett långt pass i såfall, har varit väldigt ohälsosam!

Var som sagt i Sthlm sen i torsdags. Åkte upp dit med min syster o mamma. Torsdagen ägnades åt shopping o mysig fika i stan. Sen var vi på smyckesvisning, som min kusin hade. Jätte kul att träffa henne. Hon bor nämligen i Rom o det blir väldigt sällan att jag träffar henne. Funderar på att åka ner o hälsa på i Rom nu i vår nån gång.

PÅ fredagen åt vi super god hotelfruksot, älskar det, men jag äter alltid för mkt;) Sen gick vi på stan, lunchade med kusinen o några till. Sen åkte min syster o mamma hem o jag mötte upp en kompis (Sofie) o drog hem till henne. Sen så åkte vi hem till en annan kompis till oss (sandra), åt paj, drack vin o snackade massa skit:)

Ungefär så såg min helg ut. Massa härlig shopping blev det. Kom bla hem med 2 nya väskor, 2 par espadriller, massa snygga assesoarer, jeanskjol o lite annnat smått o gott:)

I morgon åker jag tillbaka till Växjö. Bli en ganska kort visit hemma i lägenheten, åker till Göteborg på Fredag o på Lördag på semester någonstans. Vet som sagt inte vart jag ska ännu, blir suprise. Längtar så, ska bli så skönt att komma bort en vecka. Förhoppningsvis är det bättre vår väder sen när jag kommer hem:)

Nu blir det cykling:)

Ciao

Kalamazoo!


Här kommer ni att hitta mig i höst!! På den röda pricken har vi staden Kalamazoo, där jag ska plugga på Universitetet Western Michigan University! Det är bara 2 timmar med tunnelbana till Chicago o lika långt till Detroit, så dem städerna kommer jag att besöka så ofta jag kan. Sen blir det såklart en tripp till New York o kanske Boston. Är sugen på en veckas sol i Miami också:) Vi får se vad der blir...


God Morgon!

God Morgon:)

Ska strax dra in till stan en runda o fixa lite grejer. Sen så bli det storstädning idag. Ser ut som ett hel... här!!!

Igårkväll hade vi lite Tentafest. Var jätte trevligt o vi gick även ut en runda! Såg min mkt skickliga kompis i baren;) Köpte tyvärr ingen avanserad drink av dig:( Men det blir nästa gång, måste testa dina talanger;)

Nej jag skriver senare, måste hurry!!!

Ciao

Tentan över...

Nu har jag skrivit tentan!

Kändes väl sådär, var svårare än vad jag hade trott o det kom upp saker som jag inte hade trott o vissa som jag givet trodde skulle komma med, gjorde inte det! Konstigt, men det är bara till att hålla tummarna;)

Idag blir det tårta hemma hos Johanna, för hon har fyllt år......mumsigt!
Sen ska jag köra ett Step/core pass o ikväll blir det lite tentafestande. Fast jag vet inte om jag ska ut, ska upp så tdigt imån så jag känner att jag kanske låter bli!

Nu är det iallafall bestämt att jag åker till USA i agusti o stannar till December. Kommer att bli jätte skoj o även jätte jobbigt. känns väldigt tungt att vara ifrån Felix så länge, men nu blir det så. Kommer att bli en fantastisk upplevelse.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl:)

Pussss

Bikinis!

Nu är jag i Växjö o var nyss o hämtade ut ett paket från H&M. Med fanns två bra baslinnen o 4 super fina bikinis:) Så nu är jag redo för beachen:)

Borde egentligen plugga en massa idag, men känner mig så omotiverad, får hålla tummarna att det går vägen på tentan ändå!!

Om en timme dra jag iväg på ett Muskel pass. Ska bli jätte skönt, blir tyvärr det enda passet i veckan, har inte tid att gå på några fler. Inte alls bra:(

Ciao

Veckoplaner!

Usch vilen dålig bloggare jag varit det senaste! Brukar alltid lägga upp minst 2 inlägg per dag, men igår inte ett ända. Ska bli bättre, men det har  avrit fullt upp i helgen så jag har tyvärr inte hunnit:(

Om jag ska sammanfatta min helg så åkte jag hem till Vmo i torsdags kväll. På fredagen pluggade jag inför tenta, åt god kvällsmat med mamma o pappa o sen kom Felix älsklingen o vi drog iväg till ett par kompisar o förfesta o drog sen ut en runda på Harrys:) I lördags åkte jag o Felix ut till hans stuga, jag pluggade en del o sen bastade vi o badade isvak, hur härligt som helst:) O på kvällen kollade vi givetvis på Robinson, har saknat det programmet lite faktiskt, så det är kul att det har börjat igen:) Igår så pluggade jag o tog det mest lugnt, vi kollade på Patrik 1,5 med familjen o sen så åkte Felix tillbaka till Linköping o jag kollade på Beck tillsammans med mamma! En mkt bra helg:)

I veckan är det fullt upp!
Idag ska jag åka tillbaka till Växjö, plugga en massa på tenta, fixa med en massa papper till hösten, hämta ut ett paket o träna.

Imån så är det tenta:( sen så ska det lämnas in papper inför hösten, tränas o så bli det väl lite tentafest på kvällen.

På onsdag ska jag upp tidigt o gå på ett läkarbesök, tvätta, städa, o sen så ska jag hem till Vmo.

På Tordags åker jag till Sthlm med mamma o Fanny, vi ska gå på stan, bo på hotell o gå på en smyckesvisning som min kusin har. Hon bor egentligen i Rom så jag träffar henne typ aldrig o hon kommer vara där så det  blir väldigt kul. Sen så ska jag träffa mina kompisar Sandra o Sofie så jag stannar hos Sofie till Lördag så att vi hinner umågs. Kommer att bli jätte skoj:)

Som sagt, fullt upp!

Vmo

Nu är jag hemma i vmo o dagen ska spenderas till plugg:( Sen ikväll kommer Felix, längtar så mkt efter  hnm, ska bli jätte mysigt att umgås i helgen:)

Har nyss varit ute på en promenad med Ronja, var jätte skönt, men tyvärr är det lite molnigt idag:( Vill ju ha en massa sol, bli ju så glad då!!!

Hörs senare

Ciao

Pannkakor:)

Tjo alla glada:)

Har precis ätit världens godaste pannkakor. O tro det eller ej, jag gjorde dem själv:) Har aldrig lyckats förut, brukar bara bli en ända stor gegga av det, men idag blev dem helt perfekta, är så stolt:)

Nu ska jag tillbaka till biblan om plugga, måste ta en kaffe i solen sen med Sanna också...så himla mysigt:)

Måste ta en promenad senare också, har ätit pannkakor o så fikade vi i förmiddags med kafffe o björnbärspaj..yummie:) Så har lite dåligt samvete;)

PUsss

Happy:)

Helt underbart att stiga upp idag:) Solen skiner o himlen är blå...kan det bli bättre?

Ska iväg på en föreläsning nu vid åtta, sen blir det tentaplugg hela dagen. Tänkte hinna med en promenad runt sjön nån gång under dagen också, skulle vara så skönt:)

Måste bli en kaffe i solen också:) Finns det ngt skönare o trevligare;)

Ha en underbar dag

PUssssss

Klantig som få!!!

Klantig som jag är så har jag lyckats bli av med mitt bankkort;) Gjorde ett bankutdrag för att se hur mkt pengar jag hade. Jag stod kvar en stund o  kollade på det o plötsligt hör jag hur bankomaten käkar upp mitt kort o så stod det att jag var tvungen att kontakta banken...hell!!!
Så nu är tydligen kortet spärrat o jag var tvungen  att beställa ett nytt som kommer nästa veckan o fram till dess har jag inget kort, alltså zero money, wieee vilken helg man kan ha med typ 40 spänn;)
Får verkligen hoppas det kommer måndag nästa vecka o inte dröjer för då är jag körd!!

Varför händre sånna här saker mig för???

Puss

Beautiful morning!!

What a beautiful morning:)
Solen skiner, klarblå himel...kan det bli bättre!!
Ska snart iväg på presentation, sen blir det plugg tyvärr. Har dessutom tvättid som jag skulle behöva utnyttja o träning ikväll. Inte skit kul dag, men vädret gör det hela lite roligare:)

Måste skynda mig nu!

Ciao


Sov sött!

Tjo på er:)

Körde ett skönt Step/core pass tidigare, var jätte skönt o roligt. Ska fortsätta köra det varje tisdag tror jag!
Nu har ja suttit o övat igenom presentationen till imorgon, känns som om det sitter rätt bra nu så nu tänkte jag gosa ner mig i sängen o kolla på ngt. Kanske ett Heroes avsnitt, var riktigt spännande sist jag kollade på ett!

Längtar så till helgen för då ska jag äntligen få träffa älsklingen. Vet inte ännu om han kommer hit eller om jag tar tåget till Linköping på Fredag, bestämmer det imån tror jag! Innan dess måste jag hinna tentaplugga endel iallafall, vill inte behöva plugga allt för mkt i helgen.

Jag står just nu i ett stort val mellan om jag ska åka till London i höst o jobba eller åka till USA o plugga, kan inte nån bara bestämma åt mig;) SNÄLLA;)

Sov sött

Sun:)

Vilket underbart väder det är idag:) synd bara att det blåser, annars hade de varit riktigt skönt. Men jag ska inte klaga nu när väl solen är framme:)
 
Har suttit i biblan o pluggat hela förmiddagen, gick riktigt bra faktiskt, känns som om jag har hyffsat koll på det iallafall. Men det blir plugg resten av veckan o en del i helgen också tyvärr:( Vill inte få dras med en omtenta!

Resten av dagen blir det övning med grupparbetet inför muntliga presentationen imån förmiddag. Sen blir det som sagt ett skönt step pass o ikväll blir det bara slapp kväll, men också funderingar kring hösten!
Varför är jag så himla velig, kan bli galen på mig själv när jag blir sån här!!!

Skulle vara skönt att ta en liten promenad i solen också, passa på när den väl är här. Vi är ju inte direkt bortskämda med den här i Växjö;)

Pusss


Tisdagmorgon!

God Morgon:)

Segt att stiga upp som vanligt, men nu är jag äntligen uppe:)
Idag blir det tentaplugg i princip hela dagen, ska hinna med ett step/core pass senare också. Tankarna kring om jag ska till USA eller ej ska jag lägga på hyllan lite, så jag kan fokusera på plugget. Ska fundera igenom det igen ikväll, men det är svårt som tusan, vet inte riktigt vad jag ska göra!

Hoppas alla har en bra tisdag:)

Bilder från Overallsittningen:)


Maggan, Marie o jag på fiestan!

Tequila time:)

Jag o Sanna njuter av varandra;)

Me and Sanna!

Killarna är på gång:)

Maria o Johanna!

Sanna o Tim;)

Tequlia o tillbehör:)

Party:)

Åka eller inte åka?

Asså jag får snart panik!
Sitter o kolla igenom alla ansökningshandlingar osv till Universitetet i USA o jag är så himla velig.Vet inte hur jag ska göra o jag måste verkligen bestämma mig innan helgen.
3-4 månader går ju himla fort så ja kankse skulle dra? Gud vad svårt det är. Har känt mig ganska säker på att jag inte skulle åka de senaste veckorna, men nu när jag sitter med ansökningshandligarna i min hand så vet jag inte om jag vill kasta bort denna möjlighet.

damn ....vad jobbigt det här är:(

mitt i allt detta grubblande försöker jag också tentaplugga, men det går si sådär asså. Hjärnan exploderar snart av alla tankar!!!

Åka eller inte åka!!!

Nya tag;)

Good Morning Sunshines:)

Ny vecka, nya tag:) Denna vecka ska det pluggas en massa o även tränas mkt o ätas nyttigt:)Låter väl bra...;)
Idag ska det tränas inför en muntlig presentation på onsdag, kommer anatgligen ta största delen av dagen, måste bli riktigt bra!
Sen tänkte jag köra ngt träningspass ikväll, antingen muskel eller aerobics.
Måste även börja ta mig en ordentlig fundering kring hösten, ska jag till Western Michigan Univeristy eller inte, måste ta beslutet de närmaste dagarna, för om jag ska dit måste jag börja kolla upp kurser att söka innan 24mars då ansökningshandlingarna måste skickas tillbaka till USA!

Nej nu måste jag börja göra mig i ordning!

Pusss

Big Decisions to make!!!

Hittade precis de här i mitt postfack. Massa broshyrer o ansökningshandlingar till Western Michigan University som jag har kommit in på till hösten. Så nu måste jag verkligen ta ett beslut dem närmaste dagarna om jag ska åka eller inte...gud vad jobbigt!!!

Skolan ligger i Kalamzoo i Michigan, mitt i mellan Chicago o Detroit. Skulle ju vara skit kul att kunna åka till Chicago o shoppa på helgerna, åka o kolla in hockeymatcher i Detroit...men samtidigt känner jag att om jag ska göra utlandsstudier o lägga ner massa pengar på det, så vill jag åka till ett ställe jag verkligen vill till. Helst vill jag ju till Californien (San Diego) eller Australien igen. Vill ha värme o kunna vara ute o njuta av livet. I Michigan blir det riktigt kallt om vintern, men det är nog hyffsat varmt ganska långt in på hösten tror jag.. Fy... har svåra beslut att ta:(

Upptäckte att första avsnittet av The City faktiskt går redan ikväll, så jag ska kolla in det nu vid åtta o sen vid nio blir det Beck. Kommer nog att somna ganska tidigt, känner mig helt död! Lägger upp bilder från gårdagen imån istället...orka in det just nu.


Massa papper att kolla igenom:(

Seg!

Gud vad jag är seg idag. Helt sanslöst, har legat i sängen hela dagen, ska försöka ta mig en dusch snart så jag kan vakna till lite. Blev lite för hårt igår... obvious;)

Är maraton med The Hills avsnitt  på Tv som jag har haft på hela dagen, vill kolla in den nya serien The City med Whitney som de gör promotion för hela tiden. Tror det börja sändas nästa helg, men det borde nästan finnas att ladda ner?

Gårdagen var väldigt rolig:) Började förfesta vid 4 tiden, sen gick vi på overallsittningen vilket var väldigt roligt. Det bjöds på en tequila till alla, var nog höjdpunkten;)Sen blev det iallafall mellanfest o utgång på det. Fast jag gick aldrig ut, drog hem sen istället.

Skriver lite senare igen o lägger nog upp lite bilder från igår. Vet inte om de blev några bra bilder, men jag ska kolla igenom dem senare!

Ciao

Lördag!

Hej på er:)

Lördag idag:) Älskar lördagar, men vem gör inte det;)
Snart tar jag tåget tillbaka till Växjö för ikväll är det overallsittning. Glömde förståss ta med overallen hem så att jag kunde snygga till den, så den är fortfarande ful som stryk;) Aja, den ska ju vara ful...eller hur?;)

Igårkväll hade jag en riktigt myskväll hemma med familjen. Vi åt trerätters o kollade på en mysig kärleks film med Patrick Dempshey.Var helt okej, men maten var super..yummie:)

Nej nu måste jag packa ihop innan jag dra!

Pusss

U2

Hej på er:)
Blev nyss ägare av en biljett till U2 i sommar:) Är överlycklig, har alltid velat se dem live,  o sommar på ullevi är fantastiskt:) Gud vad kul det ska bli:) Felix, min syster o pappsen ska oxå med. Helgen efter ska jag troligtvis på Madonna också, även hon spelar på Ullevi:)

Vi försökte även få tag på biljetter till Michael Jacksson i London i sommar också, fär dem släpptes idag också, men än så länge har det inte gått o jag tror det bli svårt att få några tyvärr. Hade ju varit så coolt att se hnm:)

Nu ska jag plugga, känner att jag har mkt som måste göras:( Usch vad tråkigt....

Pusss

What a beautiful morning..

Gud vilken härlig morgon:)
Vaknade av att solen skiner in genom balkongdörren:) Hur skönt som helst! Måste ut o gå, kanske ska gå in till stan, ska ju ta tåget hem till Vmo vid ett så det skulle vara en perfekt promenad. Asså hela himlen är klarblå, blir så himla glad:)

Igår kväll var det Volleyboll turnering o jag o tjejerna var med o spelade. Vi var dock det ända laget med bara tjejer o det typ det ända laget som hade druckit endel alkohol innan. Jag var den ända helt nyktra i laget;) Iallafall, vi hade grymt kul, vi var faktiskt helt okej...sista matchen spelade vi mot idrottsutskottet o vi gjorde det riktigt bra;) Jag fick in endel serva mot dem faktiskt:) Viktigast var att vi hade kul!!

Idag blir det plugg o sen tar jag tåget hem till Vmo, är hemma vid två tiden tror jag. Sen kanske pappa o jag dra en runda till Jkp:) Får se vad som händer:)
Hoppas inte lillasyster Fanny jobba idag så kan jag träffa henne när jag kommer hem. ska bli jätte mysigt att vara hemma nån dag. ska bara ta det lugnt o umgås med familjen o lilla Ronja:) På lördag tar jag tåget tillbaka till Växjö för då blir det overallsittning, ska nog ta med overallen hem förresten o snygga till den. Är verkligen förskräckligt ful;)

Ha en underbar dag:)

Pusss


Hela laget:) undrar vad jag håller på dem mina armar??;)


Här spelar några andra allvarliga lag;)

Picknick:)

Det bjöds på Redbull!!

Volleyboll!

Nu blir det volleyboll turnering. Kameran följer med, så det kan tänkas dyka upp riktigt nice bilder;)

Hoppas ni har en trevlig onsdags kväll!

Har väldigt brottom

Puss

I love Bikinis!

Gud vad glad jag känner mig just nu:) Beställde precis hem 2 bikinis o lite linnen från H&M. Har beställt 2 bikinis tidigare som inte har kommit ännu, men så hittade jag en ny H&M katalog i postfacket när jag kom hem idag med nyheter, o såklart kunde jag inte låta bli att beställa hem lite;)
Så nästa vecka ska en del grejer dyka upp o resten veckan därpå. Vilket är super, får då hinner jag få allt innan jag åker utomlands:) Får hoppas att bikinisarna passar bara, har alltid problem med storlekerna o brukar alltid skicka tillbaka en del. Men förhoppningsvis passar nån av bikinisarna iallafall:)
Konstigt att man kan bli så glad av att bara köpa grejer....Sjukligt??...hehe;)


Den vita beställde jag. syns inte så tydligt på bilden att det är massa snygga paljetter på!

Varför bli att upp o ner..hmmm;)Inte så tekniskt av mig! Iallafall denna lila snygga också:)

Denna leopard har jag skickat efter tidigare, fast med halterneck, plus en svart halterneck så är väldigt enkel bara. Tror det var lite volang på den eller nått...kommer inte riktigt ihåg!

Nej nu blir det plugg efter detta frosseri:)

Pussss

Fullt upp!!!

Onsdag morgon!
Var så sjukt svårt att stiga upp imorse, gick bara inte, men nu har jag äntligen lyckats!Vi ska sitta med grupparbetet vid lunch o sen så har jag nån timmers föreläsning, men jag tänkte hinna läsa lite inför tentan nu på förmiddagen.

Ikväll har jag tänkt köra ett muskel pass, känner att jag nog kan köra igång lite smått igen:) Sen så är det volleyboll tunering, klassen har fixat ett lag,ska dra dit o heja på tänkte jag:)
Så det är fullt upp hela dagen:)

Pussss

Pearl Harbor!

Hej på er:)

Har varit en ganska lugn o skön eftermiddag. Har försökt plugga en del, men alla vet vi ju hur det brukar gå;) Jag tog även en skön promenad, eller sön o skön. Först så lyste solen så då tänkte jag passa på o sprang ut, men efter cirka en minut så blev det värsta snöstormen istället. men ut kom jag ju iallafall:)

Nu sitter jag o slöa framför datorn o äter en skål fil. Orkade inte laga ngn mat ikväll, så det fick bli lite lätt!
Tror det är Den Rätte För Rosing o House ikväll, så jag ska nog kolla på det. Men av ngn anledning känner jag mig jätte sugen på att kolla på filmen Pearl Harbor, var så längesen jag såg den o den är så underbar:) Fårse vad det blir, har för mig att den är ganska lång, vilket jag inte tror jag orkar!
Har förresten varit på Pearl Harbor, alltså riktigta hamnen på Hawaii där den amerikanska flottan bombades. Var väldigt intressant men också väldigt känslosamt. Man kunde se hur fartyg låg kvar på botten o man vet att flera hundra soldater dog där nere, usch vad fruktansvärt:(
ska kolla om jag kan hitta bilder från det, var väldigt vackert där också, tror tyvärr att de ligger på en cd hemma i Vmo. Men förr eller senare ska jag lägga upp. Tog massa fina bilder därifrån o från hela ön Oahu som är en av öarna på Hawaii!




Längtar...

Har precis haft ett lunchbreak, men nu tänker jag dra igång med tentaplugg på allvar. Måste ta mig igenom 2  böcker den här veckan. Vilket känns ganska omöjligt, men man måste ju sätta lite tidspress på sig, annars kommer jag aldrig att hinna!

Skulle egentligen behöva åka in till stan, har en del grejer som behöver köpas. Men jag har varken ork eller tid tyvärr, så det får nog vänta med tills jag åker hem på torsdag. kan ta en liten shoppingrunda i Vmo, var väldigt längesen jag gjorde det;)

Känns inte alls kul att min träning har stannat upp, men jag behöver verkligen bli fullt frisk innan jag dra igång känner jag. Men imorgon har jag tänkt köra ett Muskel pass, o sen så tar jag en liten promenad varje dag iallafall, så jag är inte helt förslappad iallafall:)
Men nästa vecka hoppas jag på att jag är frisk som en nötkärna, proppa i mig massa vitaminer varje dag så nu borde alla infektioner hålla sig borta:) Sen har jag tre  veckor på mig att forma kroppen till beach 09, åker nämligen utomlands då. Vart vet jag inte, kommer att bli suprise, så vi får se vart jag hamnar. Antarktis kanske...hahah, nej varmt ska det vara iallafall!!
Kommer att bli så skönt. Känner att det är precis vad jag behöver just nu. Behöver komma bort en vecka o inte tänka på skola,  framtiden o alla måsten, utan bara sola, bada, njuta o ta det lugnt. Gud vad jag längtar!!

Pussss

Tisdag Morgon!

Guten Morgen!

Härligt väder att vakna upp till här i Växjö....Not!!!Är mega grått o tråkigt, vill vakna upp till en stigande sol:) Våren måste väl komma snart nu, klarar inte av det här kalla o gråa längre:(

Idag blir det plugg med grupparbetet, blir det ngn tid över bli det en promenad o eget plugg inför tentan. Så hela dagen innebär plugg...gud vad tråkigt:(

Ja ja that`s life!!Nu ska jag stressa i mig lite frukost o göra mig iordning.

Ciao

Natti natti!!

Nu ska jag kolla på den animerade filmen BOLT, tror den kan vara rätt kul faktsikt! Fårse hur långt jag orka kolla, känner mig jätte jätte trött. Ska bli så skönt att krypa ner under mitt varma täcke:)

Sov så sött:)

Lovely Australia!!!

Här kommer lite bilder som jag sa innan. Bilderna är tagna lite här o där i Australien:)
Saknar,saknar så himla mkt!!!


Här bodde vi mesta av tiden i Brisbane!


Jag på en resturang i Brisbane!

Surfers Paradise!           Matt från Brisbane, fyller på med öl åt oss:) (saknar)!

Världens vackraste sjö på fraiser Island!

Vår bil vi körde runt med på fraiser!       Me!

Kolla in den söta lilla kängurun:) Klappade den oxå;)

Cooling;)

Cutie...ville ta med han hem:)

Jag snorklar bland korallreven:) (hatar fiskar, så det var en skräckupplevelse;))

Jag o Felix slappar på segelbåten! Vi seglade några dagar i Whitsundays:)

Kolla vad vackert det var:) Förstå ni nu att jag vill tillbaka!!

Jag i vårt mkt nice kök! På väg till skolan i Brisbane tror jag!

Jag o älsklingen:)

Här firas det jul på fraiser Island:) Mkt annurlunda, men rolig julafton:)

Effektiv!!

Har varit riktigt effektiv idag. Har hunnit med att städa, plugga o tagit en riktigt lång o skön promenad. Var så himla skönt att vara ute o gå i solen, så jag kunde inte sluta gå...va så himla härligt:) Längtar så tills det bli riktig vår.....snälla kom snart!!!
När jag va ute o gick så tänkte jag på min o älsklingens tid i Australien, längtar så mkt tillbaka. Älskade det stället. Skulle utan tvekan kunna tänka mig att bosätta mig där när jag bli äldre, det ända negativa är att det ligger så långt bort. Skulle vara jobbigt att vara så långt ifrån familj o vänner.Men vi får se vad som händer i framtiden. Blir det inte USA nästa höst så blir det Austrailen igen:)
Lägger nog upp lite bilder sen från den resan, har ju lagt upp tidigare från Melbourne som ni kan hitta under kategorin Resor om ni är nyfikna;) Men tänker nog lägga upp lite mer.

Snart har jag tvättid som jag tänkte utnyttja, har inget annat för mig ändå. Fast jag försöker plugga, men det går inte så bra;)

Ciao

Bilder...

Gud vad irriterande...de söta bilderna syns inte av ngn anledning:(

Lägger upp några andra söta istället.
Titta o njut:)


Vackra Angelina ute med barnen Shilouh, Zahara o Pax:)


Mini Pitt (Knox) o Mini Ange(Vivienne)...så söta att jag dör:)

Söta Brangelina!

Sötatse kändisfamiljen är ju utan tvekan Brangelina. Älskar dem:)
Många håller nog inte med mig om att Angelina var rätt för Brad, utan att han skulle ha hållt sig till Jennifer. Men själv tycker jag Angelina är fantastisk. Fantastisk som skådis, ambassadör för FN, supermamma...vad mer behöver man säga?
She is amazing..sen är hon ju dö snygg också.
Däremot hoppas jag verkligen inte de skaffar några mer kids nu, det måste ju orka ta hand om de de redan har liksom.
Vad tycker ni??

Kolla in så söta dem är! Söta Pax, Zahara; Shilouh, Knox och Vivienne:) Storebrosan Maddox syns inte till på bilden.

Angelina Jolie

Vackra Angelina o lilla Vivienne!

Angelina Jolie


Veckoplaner!

God Morgon!

Alltid, alltid dessa måndagar...är det inte alltid måndag;)

Idag blir det en hel del plugg. Ska på föreläsning o sen så måste jag börja tentaplugga lite. Har bokat in en tvättid i eftermiddag också, ifall jag skulle hinna med det.
Låter som en rätt trist dag faktiskt, vill ha helg;)

Tänkte struktuera upp veckan lite:

Mån: Plugg, plugg o åter plugg.
          Tvätta o städa

Tis:   Plugg
          Stan....vissa grejer som måste köpas in. Typ ansiktstvätt som är slut o jag går typ nuts o min hy;)

Ons: Plugg
          Muskel pass (äntligen träning, vill komma iform nu!!!)
          Pizza o uppvärmning för volleyboll med girlsen:)

Tor:  Plugg
         ev; Core pass
         ev; Hem till Värnamo (måste hämta pass o sommarkläder).Passa nog på att stanna hemma o äta gott till lördag!

Fre:  Home sweet home

Lör: Fiestan (overallsittning:))

Sön: Sleep!!!!

Ha nu en bra måndag:)
Pusssss

Hemma!

Kom precis innaför dörren till min lägenhet! Har suttit på tåg o bussar i någar timmar nu, skönt att äntligen vara hemma:)
Innan jag åkte tog jag o Felix en lunch ihop, åt en supergod pizza på en resturang med ruccola, parmesan o lufttorkad oxfile...yummie:)

Nu måsta jag dra iväg o handla lite innför veckan. Tänkte baka lite bröd ikväll nämligen o det fattas en del ingredienser. Brukar baka bröd. Är mkt godare, billigare o nyttigare än att köpa i affären. Mitt bröd innehåller bara mass goda nyttigheter som solrosfrön, pumpafrön, linfrön, lingonsylt, honung, havregryn o grahamsmjöl. Superenkelt att göra dessutom. Det bästa med att baka eget är att det inte innehåller några konserveringsmedel som de flesta bröden gör du köper i affäen o det är inte alls nyttigt att äta för mkt av!

Senare ikväll ska jag kolla på Beck, hoppas det är ett avsnitt jag inte sätt bara, annars är det ju inte så kul!

Pusss

Fantastisk film!

Hej sweetheart:)

Har haft en lugn och skön morgon! Vid tre går mitt tåg tillbaka till Växjö, jätte tråkigt:( Vill stanna hos älsklingen, men men det är massa som behöver göras i Växjö så det är bara till att bita ihop. Händer en del kul framöver i Växjö dessutom som det ska bli skoj:)

Såg filmen Slumdog Millionaire igår, o jag säger bara....Ooo my gosh vilken bra film, en av de bästa filmerna någonsin enligt mig. Förstå verkligen varför den vann oscars för bästa film. Den var helt fantastisk. Och de små pojkarna i början ville jag bara ta med hem o krama på, var typ de sötaste jag sätt!
Helt fantastisk!!!!

Nej nu ska jag ta en skön dusch o pussa på älsklingen lite också innan jag åker.

Puss på er med;)

Biomys:)

Det blir BIO för mig och sötisen ikväll. Vi ska se oscarsvinnaren Slumdog Millionaire, som vann för bästa film. Ska bli jätte mysigt o jag vill verkligen se den här filmen, så det blir toppen:)

Hoppas ni oxå har en bra o mysig lördag!

Puss pusss

Shoppingrunda!

Hej:)

Kom precis hem från en shoppingrunda. Blev inte direkt ngt speciellt, kände mig inte alls sugen på att shoppa när jag väl kom in till stan. Men ett par solglasögon blev det, plus uppdatering av trosor:)

Nu ska jag plugga en liten stund tror jag. Felix pluggar på för fullt, så jag känner att jag också bör göra det.2 kapitel ska jag väl klara av iallafall;)

Ikväll ska jag o Felix troligen dra in till stan o äta. Vet inte riktigt var, känner inte till Linköping så himla bra, men nått mysigt o gott ställe ska vi nog kunna hitta:)

Pusss

Linköping!

Nu är jag i Linköping:)
Jätte mysigt. Jag o Felix tar det bara lugnt ikväll o ska slappa framför ett LOST avsnitt snart. Imorgon tror jag att jag dra in en runda till stan. Felix måste nämligen plugga för tenta, så då får jag underhålla mig själv lite;) Tänkte också försöka plugga lite. Tentan börjar närma sig även för mig så jag måste sätta igång så smått:(

Känner mig helt tömd i hjärnan ikväll, har verkligen inget att skriva om så tyvärr bli det bara detta lilla inlägg ikväll!

Hoppas ni har en bra o rolig fredagskväll iallafall:)

Ciao

Hösten??

Hade ett möte med syon på skolan tidigare idag. VI pratade om vad jag ska göra till hösten, vad jag har för möjligheter o så. Har ju som sagt kommit in på en skola ganska nära chicago, men känner inte att jag vill åka till hösten o vet inte riktigt om Michigan är det stället jag vill till!

Så nu är funderingarna om jag ska plugga i Linköping eller Sthlm en termin i höst o sen åka till London nästa vår o sen plugga i San Diego hösten 2010 o sen bli klar med min examen. Gud jag vet inte riktigt hur jag ska göra o vad jag ska göra först o så,har massa att tänka på o överväga. Hon sa även att jag kunde få åka till Sydafrika till våren om jag ville, men jag vet inte riktigt om jag vågar, är ju väldigt hör brottslighet där så det skippar jag.

Jag vill verkligen bo i San Diego, de har ju fantastiskt väder där:) Har varit där en gång, men vi åkte bara igenom typ, vi skulle nämligen till Sea World med familjen. Var för tre år sen i sommar, men jag blev kär redan då. Älskar vädret, havet den mexikanska känslan. Ligger nämligen precis vid gränsen till Mexiko.
Jag vill dit!  

Ja vi fårse, har iallafall massa att tänka på!
Men nu ska jag iväg på föreläsning, sen måste jag packa lite snabbt, tåget till Linköping går nämligen redan vid fem!

Ha det så bra

Pussss


Fredag Morgon!

Äntligen fredag!

Älskar fredagar, men vem gör inte det;)
Idag ska jag träffa en syo o prata om mina planer för hösten o nästa höst, har en massa frågor och funderingar! Sen ska vi träffas en stund med grupparbetet och i eftermiddag blir det föreläsning i 3 timmar tror jag. Sen äntligen tar X2000 till Linköping för att hälsa på älsklingen:)

Tittar just nu på Vakna med the Voice. Tydligen ska Michael Jacksson genomföra 10 konserter i London, skulle vara så himla kul att se honom inom han lägger av helt. Måste kika lite på det, när o var, skulle vara väldigt roligt iallafall:)

See you later...

Hur är man funtad??

Snart tänkte jag kolla in lyxfällan, blir alltid lika förvånad över de som är med i programmet. För mig är det otänkbart att konsumera om man inte ha ngt att konsumera med. Är pengarna slut så är dem!
Hur kan den få skulder på 700 000, jag fattar inte, hur är man funtad?
Tycker ibland att de inte ens förtjäna hjälp med det när de är så dumma i huvudet!

Imån bär det av till Linköping o min sötis, saknar hnm en massa, men imån ses vi:) Ska verkligen bli mysigt!
Sen ska jag spendera helgen där:)

Nej nu börjar det måste skriva klart;)

Ha det underbart!

Inspirerande & kreativ dag!

Kom precis hem från en väldigt inspirerande dag. Har varit på 4 olika föreläsningar. Den första handlade om mode o trender o hur de uppstår o sprider sig. Han pratade även om vilka trender som gäller just nu, o en var ju rock´n roll trenden som är en följd av lågkonjukturen. Älskar rockinspierade kläder, så det passar mig perfect:)
Han visade tex de hetaste inom modevärlden som just nu är balmain. Ni har väl antagligen läst om det tidigare. Zara släppte nyligen kopior på skorna på bilden o de tog slut med en gång, alla ville ha dem...jag med:(



Sen var det en föreläsning med en av designerna på Filipa K. Han pratade om hur han hamnat där o hur det går tiilväga mellan skapandet av en kollektion o tills de hamnar i olika butiker. Också en mkt intressant föreläsning!

Sen höll Eva Hamilton (SVT:s VD) en presentation om hur de arbetar med olika projekt just nu och hur det är att vara chef o kvinna. Jätte intressant och hon var så himla gullig:)

Sist men inte minst såg jag komikern Måns Möller.HAn var väldigt rolig, skrattade som bara den. Samtidigt så försökte han föra fram ett budskap om att våga satsa på sig själv o sina ideer, vilket var väldigt inspierande.

Kort sagt kan man säga att det varit en väldigt inspirerande och rolig dag:)

Sveriges bästa...

God Morgon!

Vilken härlig dag det är idag. Har ingen skola, men däremot ska jag gå på fyra intressanta föreläsningar:) En är med SVTs VD, en är typ med chefsdesignern på Filipa K och så var det en med nån som arbetade med varumärken o marknadsföring, den sista kommer jag inte ihåg. Det kommer iallafall att bli intressant:)

Igår var jag o såg Män som hatar Kvinnor och den var verkligen grymt bra. Det bästa Sverige gjort enligt mig. Hur spännande som helst hela tiden, man blev aldrig uttråkad!
Hade tänkt att jag skulle läsa boken innan, men det blev inte så. Men nu efter filmen känner jag mig så sugen på att sätta mig ner o sträckläsa den, vill veta alla små detaljer. Och sen så ska jag gå direkt på de andra två i serien.
Så har ni inte sätt den, gör det!!
En femma utan tvekan:)

Nu ska jag göra mig iordning för dagens första föreläsning!

Ciao

BIO!

Tjo bloggen:)
Hoppas allt är bra med er en onsdagskväll som denna. Jag mår iallafall bra, ska på Bio snart:) Vi är ett gäng på 6pers tror jag som ska se Män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra nu, har sätt fram emot att se den. Mysigt ska det bli iallafall. Ska bunkra upp med massa popcorn:)

Pga av en infektion får jag inte träna på typ 2 veckor:( Känns inte alls kul, har kommit in i träningen  o jag tycker det är kul. Sen så dra jag ju utomlands om bara några veckor o då vill jag vara trimmad, men nu går det ju typ inte. Få ta lite små promenader istället o göra lite lätta styrkeövningar hemma. Så himla jobbigt att vara sjuk, hatar det. Festa får jag inte heller göra på länge:(
Kommer bli några riktigt sega veckor ser det ut som tyvärr:(

Aja man ska tänka positivt! Ska tänka på vad jag äter iallafall om jag ska vara lite iform till semestern. Får nog tänka om om de där popcornen..hehe;)

Ha en super bra kväll:)

Puss

Hot Mammi!

Halle Berry är nog den hetaste kändis mamman...eller vad säger ni?
Tänk att hon är typ 43 år o se så snygg ut, det är ju ngt att kämpa för:)
Sen har hon världens sötaste lilla bebis, lilla Nahla Ariela. Hon bevisar även att man inte behöver stressa med att skaffa barn. Hon satsat på sin karriär i många år o skaffade sitt första barn för cirka ett år sen!

Jag tycker även att Halle är en väldigt bra skådespelerska:)

Vad tycker ni om Halle?




Changes..

Hej på er:)

Har varit på föreläsning sen imorse, därav ingen uppdatering förens nu!
Blir mer plugg sen med grupparbetet, tråkigt:( Har verkligen ingen inspiriation överhuvudtaget. Längtar tills ikväll, då ska vi gå på Bio:) Vi ska se Män som hatar Kvinnor, ska bli jätte kul, har verkligen velat se den ett bra tag nu!

Just idag känns vissa saker väldigt jobbigt, jag tänker för mkt.....måste sluta med det, annars blir jag fan galen!

Jag har bestämt mig för att verkligen börja ta hand om mig själv från o med nu. Ska träna bättre o framförallt äta bättre. Min kropp säger ifrån på alla möjliga sätt o det måste bli ett slut på det. Så från o med nu är det hälsosam mat o en hälsosam livsstil som gäller!

Nej nu ska jag pigga upp mig själv med lite bra musik tror jag:)

Melbourne!

Tänkte att det kunde vara kul att lägga ut lite bilder från när jag o Felix var i Australien för nästan 3 år sen. Tänkte börja med Melbourne bilder. Melbourne har de senaste veckorna drabbats jätte hårt av eldssvådor och över hundra männsikor har misst livet. Hur fruktansvärt som helst o jag lider med och tänker på alla de drabbade.

Melbourne är en fantastiskt stad, väldigt europeisk o kulturell. En kompis har fått utlandsstudier i just Melbourne till hösten, är så avis:) Hon kommer att få det fantastiskt:)


Felix o jag i city!

Vi har picknick mitt inne istan:) Kompis från hemifrån o Lizzie som är från Melbourne o älsklingen!

Hanna o jag på Australian Open (stor tennis tävling)!

Vi badar i Lizzies sköna pool:)

Me!

Väldigt trevliga poliser i Melbourne! Vi drack på tunnelbanan, inte jätte poppis;)

Har du möjlighet att åka till Melbourne så rekomendera jag det verkligen. Så är du i Australien nån gång, glömm  inte denna trevliga stad:)

Klabbis!!

Hur kan man vara så sjukt klantig o klabbig som jag är?
Klabbar alltid ner hela köket o hela mig själv när jag äter eller lagar mat. Tex som nu så upptäcker jag efter att jag har ätit att jag har ketchup över hela benet o överallt på tröjan...WHAT?
Hur kom det dit, hur lyckas jag asså?

Sån klantis är jag!

Fråga bara min kille, han skrattar jämt efter att jag har äit, för det är mat överallt där den inte ska vara!
Min familj har dessutom alltid hållt på att kalla mig smulis, för alltid efter att jag har ätit ngt så är det smuler runt hela den platsen jag har ätit! Bli alltid retad;)

Vad gör jag o hur lyckas jag;)

Such a mess...;)

Lång o seg dag!!

Gud vilken lång dag det här är!

Har suttit i biblan sen åtta o kom precis hem. Vi har suttit med ett grupparbete, vissligen gick det väldigt bra för oss, vi var riktigt effektiva, men nu är man ju helt slut. Men om en timme blir det föreläsning i 3 timmar...känns lite tungt faktiskt!
Hade gärna bara suttit framför TV:n i några timmar, men så är det, vill man utbilda sig så får man stå ut;)

Avbokade mitt Step/core pass ikväll, känner att min kropp inte fixa det idag, men jag bokade in mig på ett styrke pass istället, är ju inte lika ansträngande så det borde jag orka med. Vill ju träna!!!!

Måste sluta köpa hem potatis, kan nämligen inte sluta göra potatismos. Är så grymt gott o jag är grym på att göra det. Men det är ju inte särskillt nyttigt så jag känner att jag borde dra ner å min konsumtion av det, o det ända sättet är nog att inte ha det hemma;)

Ciao

Vår??

Good Morning sweeties:)

Tisdag morgon den 3 mars idag, men vad är våren? Ska det inte vara lite vår nu? Lite iallafall....längtar så:)

Idag börjar dagen med grupparbete i biblan fram till lunch, sen har jag föreläsning hela eftermiddagen o om jag känner mig tillräckligt bra från förkylningen så blir det Step/core ikväll. Känns däremot som om att det bli ett för tungt pass, är fortfarande grymt snorig:(
Bli det så så måste jag iallafall ta en promenad så att jag rör nått på mig!


Imån ska jag o ett gäng kolla in filmen "Män som hatar kvinnor", ni som följer min blogg vet att jag förra veckan sa att jag skulle läsa ut boken innan dess. Kan väl säga som så att det bli nog ganska omöjligt, har knappt orkat öppnat den, läst typ 2 kapitel, typiskt mig.

Visst är det konstigt att vissa perioder kan man läsa hur sjukt mkt som helst, men sen kommer det en period som jag är i nu när man knappt orka öppna en bok, konstigt;)

Ha en skön tisdag!

See you later.....

Fel av mig...

Det var inte alls "den rätte för rosing" idag, varför har jag fått för mig det??
Är nog imån kanske.

Så vad ska man då kolla på en kväll som denna?

Kanske kolla klart på "The Vantage point" som jag o Felix började kolla i helgen eller  "Milk" som jag påbörjade förra veckan!

Action eller Drama....det är frågan;)

Tror jag kör på action, men först ska jag faktiskt tvinga ut mig lite, känner att jag behöver lite frisk luft!

Puss på er:)

Bye bye lägenheten:(

Har precis haft en tjej här som kollade på min lägenhet. Väldigt trevlig tjej, hoppas hon får den, hon låg nämligen inte först på listan, men ingen annan har hört av sig för att kolla på den o tiden går ut imån, så jag håller tummarna för henne:)
Känns dock lite sorgligt att jag verkligen ska lämna min fina lägenhet om bara 3månader, tycker verkligen om den. Om jag bara kunde sudda ut några av mina grannar så skulle den vara toppen.
Aja, det är dags för nya utmaningar i livet snart o då fungera det inte riktigt att ha en lägenhet i Växjö!

Kollar just nu på 2 1/2 men, riktigt skoj är det tycker jag:) Sen är det den rätte för rosing tror jag. Tycker egentligen det programmet är rätt löjligt, är inte dö förstjust i Rosing, men kan ändå inte låta bli att koll lite.....konstigt det där;)

Fundera på om jag ska orka med en skön kvällspromenad, men känner inte värsta inspiriation för det;)
Mer sugen på att på lägga mig ner i sängen o stanna där tills klockan ringer imån!
Men jag tror jag skulle må bra av det.

Ha en skön måndagskväll iallafall:)

Ciao


Nitarmband!

Vill ha dessa snygga armband från chicy.se. Tycker dem är jätte snygga, eller vad säger ni ?
Men det känns lite surt att betala 69kr i frakt när jag bara ska betsälla dem, hmmm få fundera lite på det. Borde inte H&M typ få in ngt liknande liksom?

Armband med nitar

Fullt upp...

Hej:)

Idag är det fullt upp, har redan hunnit varit inne i stan på ett Läkarbesök, Och varit på tentautlämning. Fick VG på tentan:) känns super, ngt som däremot inte känns toppen idag ör min kropp, ska vila från träningen ikväll o hoppas på att förkylningen ger med sig tills imorgon.


Ska orka med en 4 timmars föreläsning i eftermiddag, känns inte alls kul, hoppas det handlar om ngt riktigt intressant, annars kommer jag somna efter första timmen;)


Ikväll kommer det en tjej förbi o ska kolla på lägenheten, ska försöka plocka undan lite tills dess så att det ser någorlunda ut här iallafall:)


Ha en bra måndag!


Fishfingers:)

Det blev inget resturang besök för mig o gullet idag:( Kände att jag inte orkade det, behöver vila upp mig inför veckan, är massa gerjer som ska göras!

Istället har jag gjort potatismos o fiskpinnar...min specialitet...yummie;)

Ikväll ska jag bara ta det hur lungt som helst o försöka komma i säng så tidigt som möjligt. Tänkte kolla in Beck om en timme, nu ska jag ta en varm o skön dusch:)

Ha en skön söndagskväll o hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Varför,varför.....

Hej igen alla sötisar:)
Varör, varför ska man behöva vara sjuk jämt o ständigt, bli så förbannad. har ju verkligen tänkt komma igång med min träning, men hela tiden kommer det nån förkylning o förstör det:(
Orka inte med det mer, mitt immunförsbar kan inte vara på topp, nån som har ngt tips på att bygga upp det så skriv gärna en kommentar?

Ikväll åker som sagt älsklingen tillbaka till Linköping:(
Men innan han åker tänkte vi gå ut o äta ngt gott, vi har nämligen 3 år på tisdag, men då kommer han befinna sig i Linköping o jag här i Växjö, inte det ultimata:(
Men därför tänkte vi ta o fira det lite idag istället, hoppas bara jag orka det, men jag får vila nu så gär der säkert bra. Vill gå på Akropolis, älskar deras mat:)

Ciao

Förkyld!

Hola:)
Mår inte alls bra idag, har blivit brak förkyld o känner mig febrig:(
Tur att jag inte gick ut igår, då hade det varit ännu värre idag antagligen!

Idag så tar jag det bara lugnt, jag o Felix satt i biblan en stund innan o pluggade lite, men nu ska jag bara gosa ner mig under en filt o läsa Män som hatar kvinnor:)

Ikväll åker Felix tyvärr till Linköping igen:(
Kommer sakna hnm så:(


RSS 2.0