Valborg!

Slapp i solen är underbart:) Ligger o läser ute i solen o bara njuter...livs kvalitet!!

Ikväll blir det Valoborgsfirande med Grillning, vänner, alkohol o utgång på Harrys: Ska bli jätte kul o mysigt, är super laddad. Måste sticka til systemet bara o ladda upp, men det tar imot att klä på sig o gå ner till stan;)

Hoppas alla får ett toppen Valborgfirande!

Happy!

Gud vad glad jag är idag:)

Är sånt underbart väder att jag knappt  tro det är sant. Har suttit ute sen lunch o solat, käkat subway o bara snackat massa skit...så himla trevligt:)

Vid sju tar jag tåget till Vmo så nu håller jag på att plocka ihop lite kläder o försöker få lite snyggt här innan jag dra. ska se till att frysen är stängd den här ggr också;)

Helgen ska ägnas till grillning, party, familjemys o återseende av flera kompisar jag inte träffat på sjukt länge:)
Ska bli toppen!

Nu ska jag ta en skön o iskall dusch är så himla varm efter solandet, tro jag har bränt mig lite dessutom. Trodde knappt man kunde göra det i Sverige liksom;)

Ut o njut!

Return to Orange County:)

Har en riktigt skön kväll!

Har suttit och läst i boken "Ljudet av ditt hjärta" (tredje boken av Twilight serien)  och ätit god frukt med smält vit chocklad...yummie:) Nu tänkte jag sätta på gamla OC avnsitt. Var super länge sen jag såg ngt o jag verkligen älskade den serien. Tror jag börja med andra säsongen, första har jag sätt på tok för många ggr;)

Imån blir det seminarie och fix med en del grejer. Åker nog hem till vmo imån kväll också, lär vara så mkt folk på tågen på torsdag, men det är kanske samma sak imån med! Hoppas på att man slipper stå bara..inte för att det är super långt, men ändå;)

Nu blir det ett återseende av Marissa o Ryan för mig:)

Super frukost!

God Morgon!

Har ätit en super god frukost. La i färsk annanas i fil o flingor. Super gott:)Testa det!!

Idag är det plugg dag. Jag kommer inte undan längre:(
Måste sitta hela dagen. Går nog o sätter mig i biblan annars fuskar jag bara;)

Fundera däremot på om jag ska ta en promenad först, skulle vara skönt!

Är lite avis på alla som ska fira Valborg i Lund ( däribland felix), verkar vara sånt riktigt drag där:) Men jag ska ha väldigt kul hemma också, men ändå:(
Vi får hålla tummarna på fint väder iallafall, så att man kan sitta ute o njuta o dricka corona:) Love Corona...

plugg kväll:(

Luktar fortfarande apa här inne, trots att jag har vädrat hela dagen:(

Nu ikväll sitter jag och försöker plugga en del, men fastnar framför Tv:n eller datorn hela tiden;) Som vanligt!
Men imån har jag ingenting förutom träning vid fem, så då ska det pluggas som aldrig förr;)

Längtar tills torsdag.Ska hem till vmo och fira valborg med kompisar jag inte träffat på jätte länge:) Ska se till att få allt plugg som jag känner att jag behöver ha gjort den här veckan innan dess så att jag kan ha massa tid i helgen till massa kul:)

Ha en mysig måndags kväll!

Förbannad!

Ibland vill jag bara slå till mig själv riktigt hårt asså!

Kommer hem från Linköping o känner att det stinker grymt i min lägenhet. Första tanken var att det var soporna. Så jag slängde ut dem o diskade undan den disk som jag lämnat för att bli av med lukten. Men vad ser jag då???
Jo att frysen är öppen!!!

Det är is o vatten i hela frysen o all mat är förströd o luktar blaja. Även maten i kylskået luktar piss eftersom de sitter ihop på ngt konstigt sätt. Så nu har jag ägnat mig åt att rensa ut massa förstörd mat o försökt tvätta ur lukten. Men det går inte så bra, luktar fortfarande apa här inne. Och så är jag dö hungrig!!

Kan man bli trött på sig själv eller vad?!!

Gud vad trött jag blir....

Segt...

Gud vad segt det  är att plugga!!
Vissa dagar känns det verkligen jobbigare än andra, det går så himla sakta framåt:(
Men man får försöka tänka framåt. Det är ju inte långt kvar nu till terminen är över. 1 månad i princip bara!

Sen ska jag åka till Sakynthos en vecka med familjen o bara vila upp mig o sen börja jobbet! Känns ju inte super att jobba största delen av sommarn, men jag behöver verkligen pengarna. Har en dyr höst framför mig i USA, kommer att gå åt en hel del pengar är jag rädd för. Gud vad kul det ska bli. Vill hänga på Forever21 och Victorias Secret varje dag;) Ska åka dit med super lite i packning o shoppa dessto mer:)

Nej, back to school stuff:(

Grym Helg!

God Morgon:)

Har haft en helt underbar helg!
I Fredags körde jag ett stenhårt styrketräningspass (har träningsvärk som aldrig förr) , sen satt jag ute med Felix o några i hans klass o käkade på skolområdet o plugga lite. Sen drog jag o Felix o köpte korv o alkohol inför kvällen.
Då blev det beachvolley boll, korvgrillning, massa öl o utgång. Var en jätte kul kväll:)

Igår så var vi rätt sega båda två så vi låg ute i solen en stund o vilade. Sen stack vi in till stan o åt god mat o drack öl på en jätte härlig uteservering.
På kvällen spelade jag, Felix o två kompisar till hnm golf på en korthålsbana lite utanför Linköping. Jätte fin bana o det gick helt ok för mig:) Skit trevligt var det!

Idag har Felix stuckit till Norrköping på ngn fadderutb... Själv ska jag tvinga mig själv till att plugga stenhårt idag. Ligger verkligen efter känns det som:( Åker nog tillbaka till Växjö íkväll eller så blir det jätte tidigt imån, vilket känns jobbigt. så det blir nog senare idag!

Ciao

Underbar dag!

Vilken underbar dag det ser ut att bli idag:)

Är just nu i Linköping. Felix är i skolan o jag tänkte dra till gymmet först en liten stund o sen sätta mig ute o plugga tills Felix slutar. Sen blir det nog fika inne i stan o ikväll måste det bli grillfest:)

Vädret är ju helt fantastisk. Har redan varit ute o gått en runda o det var så himla skönt.

Ha en skön dag o njut av vädret:)

Puss

Musikaliska...

Planerna för helgen blir Linköping. Var riktigt länge sen jag var där. För Felix o jag har träffats hemma de senaste ggr så det var riktigt länge sen. Ska bli jätte mysigt, älskar hans stora lägenhet. skönt att slippa min mini lägenhet:)

Tanken var egentligen att vi skulle hem i helgen också. En barndomskompis till mig och hans band ska nämligen har en avskeds spelning. De har nämligen fått ett kontrakt i USA på 5 år, så det tar sitt pick o pack o flyttar dit:) Hur kul som helst, visste att det skulle gå riktigt bra för dem. Anton är så grymt musikalisk...

Vi har en del musikaliska peroner från mina trakter. Simon Norrsveden har det också gått bra för. Först var han med i Idol o kom ganska långt o nu har han släppt skiva för Sony tror jag. Han kommer hit den 15maj o spelar på Sivans så det får man kolla in helt klart:)

Feeling good...

God Morgon!

Idag mår jag mkt bättre:) Funderade igår på att dra till Linköping ikväll redan, men jag väntar nog till imån. Vi ska diskutera om USA ikväll. Många är sugna på att hitta på en del efter skolan är slut i December. Själv vet jag inte riktigt om jag kommer att ha råd o sen så tror jag att jag bara kommer att vilja åka hem till min älskling då. Men lite sugen är jag förståss så jag fårse vad de andra har för ideer. Tror de flesta är sugna på Californien. Jag var där för 3 år sen, så jag känner inte ngt extremt behov av det, men några dagar i värmen i San Diego skulle vara fint.På tal om San Diego så sticker min syster dit på onsdag o ska vara där i en månad...inte alls avis;)

Måste spara en del pengar känner jag. Vill göra ett master år utomlands nästa år, så då kommer det gå åt ännu mera pengar! Men som sagt vi fårse vad som händer. New York måste jag iallafall till, har alltid velat åka dit!

Snart blir det föreläsning, tänkte försöka plugga lite innan, men kan bli svårt. Måste hinna vakna till liv o göra mig iordning först.

Om jag orkar blir det ett core pass idag också, men min kropp känns helt död så jag tro det blir vila från träningen idag.

Ha en trevlig dag:)

Puss

Sleep...

Vill bara gå o lägga mig o vakna upp i morgon!!
Inte en toppen dag idag:(
Alla har vi väl sådana dagar...

Insomnia!

God Morgon!

Har haft en jobbig natt med sömnproblem. Hatar när jag inte kan somna o det händer lite titt som tätt. Nån som har något bra tips för att slippa det?

Känner mig riktigt seg idag, ska göra lite kaffe nu så att jag speeda upp lite! Om tio minuter har jag tvätt tid,ska även plugga mellan maskinerna.

Idag är det även USA möte. Massa information inför hösten. Riktigt kul, men också pirrigt!!
Är mest rädd för vem man kommer att bo med där borta. Kommer antagligen dela rum med en till eller fler.Och det blir jobbigt om man verkligen inte går ihop. Tänk om personen är typ skit äcklig! Usch, nej nu ska jag inte tänka mer på det;)

Ett muskel pass ska också hinnas med ikväll, så det är full rulle idag!

Pusss


Morgonpromenad!

God Morgon:)
Eller middag kanske...har iallafall varit uppe ett ganska bra tag. Började dagen med en skön promenad i solskenet:)

Idag kommer det att bli plugg. Måste verkligen ta tag i det nu!
Hade tänkt mig ett träningspass senare idag också, men jag känner mig inte helt hundra så jag väntar med träning tills imån. Se blir det träning tisdag, onsdag,torsdag o även fredag om jag hinner. Har slappat för länge nu känner jag!

Såg ju förresten nya Fast end Furious filmen förra veckan och den kan jag verkligen rekomendera. Var så himla välgjord kändes det som. Riktigt bra action, men samtidigt romantisk o underhållande. Sen så förgyller ju Paul Walker filmen väldigt mkt...yummie;)

Have a nice day:)

Tennis

Hej på er:)

Jag o Felix började dagen med en härlig tennis match. Gick helt okej, vill börja köra igång med tennis igen o komma tillbaka till hur jag spelade för ett par år sen. Är ju riktigt kul:) Sen är det kul att jag o Felix kan göra det tillsammans o att jag klo hnm;)

Imån åker jag tillbaka till Växjö. I veckan blir det fokus på plugg o träning. Har halkat efter med båda delarna så nu måste jag köra igång. Tänkte testa på en detox snart också. Kan nog behöva rensa ut gifter efter 21 år. Men jag tar nog en kort variant, tro inte jag klara av att köra en vecka eller så. Mina systrar håller på att köra en just nu som bara är på 2 dagar, så jag ska nog ta den i nästa vecka eller nått!

Idag har jag en del pappersarbete att göra tyvärr. Måste skicka in en massa papper till CSN om hösten o även mina kursval till skolan i USA.HAr även lite plugg.
Så ungefär så ser eftermiddagen ut!

Ciao

Fast and Furious

Blir troligtvis bio ikväll istället för utgång. Hade velat se Watchmen, men det verkar som att den slutat gå så det bli Fast and Furious istället. Tro jag har sätt de tidiagare filmerna, iallafall nån av dem.
Sen så är Paul Walker riktigt ögon godis:)


Eller vad säger ni;)

Saknar värmen!

Vill ha värme igen:(

Är redan trött på Sverige vädret....det är ju för kallt. Kunde ju gå barbent o bikini för bara några dagar sen:(
Men det ska väl bli varmare snart tro jag!

Ikväll blir det kanske lite party, tänke nog inte gå ut för Felix kommer hit o jag har inte fixat ngt gäst leg, men jag fundera på att festa till det lite ändå;) Är party sugen:)

Tyvärr innebär det attt jag måste ta mig in till stan, har slut på alkohol. En tripp till Tyskland o fylla på hade inte varit fel, är ju sjukt mkt billigare än att springa på systemet konstant!

Men tar nog o gå in till stan så har jag fått lite träning också:)

Nu måste jag fundera ut vad jag ska äta. Har i princip inget hemma o har ingen inspiration att laga ngt överhuvudtaget. Får nog bli nyttiga scones. Gjorde det igår också, men det är så himla gott:)

Puss


Golf!

Nu är jag i Växjö igen.Ikväll händer inget speciellt överhuvudtaget. ska bara ta det lugnt, packa upp min packning o få lite ordning här inne.

Tråkigt att åka ifrån min älskling igen, men han kommer hit imån kväll, så det är ganska så lugnt;) Vi ska nog ta o kolla in bion Watchmen då, tror den kan vara rätt cool!

Imån blir det seminarie o träning dessutom, så det blir ganska fullt upp:) Härligt, är ganska trist när det händer för lite.

Spelade lite golf tillsammans med Felix o en kompis till oss igår. Gick ovanligt bra för mig. Brukar jämt tycka det är rätt trist att spela, men Felix insistera jämt på att vi ska göra det ibland, så jag brukar tvinga ut mig på banan. Men igår var det riktigt kul o trevligt, så jag är sugen på en runda snart igen. Kanske ska försöka bli lite bättre i år o sänka handikappet!

Nej nu ska jag fortsätta packa upp!

Puss


BACK

Hej:)

Nu är jag tillbaka i Sverige, eller kom i fredags natt egentligen men var i Göteborg igår så det blev ingen tid framför datorn.

Har haft en super skön vecka på Gran Canaria. Har slappat, solat, badat,ätit gott o haft det super skönt:)Tyvärr går ju tiden jämt så fort när man är borta, men mammi o pappi håller på att boka en resa till nån grekisk ö just nu i början av juni, så jag har ngt att se fram emot:)

Super skönt väder är det ju här hemma oxå, så det är inte alls fel att komma hem.Tyvärr bli det en hel del plugg nu framöver, har ju legat på lat sidan hela veckan. Känner mig dessutom ganska så slapp eftersom jag har ju typ inte rört på mig på en vecka, så träning känns väldigt lockande;)

Nu ska jag även börja blogga som vanligt, har ju varit väldigt dött det senaste!

Pusss

Bye bye...

Stress stress!!!

Varför spara man massa grejer till samma dag. Måste hinna med massa grejer innan jag åker, tåget går redan vid ett till Göteborg!

Kommer nog tyvärr inte bli så mkt bloggande från o med nu fram till påskafton. Men får jag tillgång till en data så ska jag absolut lägga in ett inlägg. Ni vill ju veta vart jag kommer befinna mig:) ska ta massa bilder oxå som kommer upp senare:)

Ha nu en underbar helg o vecka:) NI alla vänner som ska på Studio 54 ikväll...ALL IN;)

Ciao

Alla kan vi göra ngt!!!

Hej på er!!

Är döds trött! Håller på att försöka packa klart, men det går typ inte. Kommer på massa grejer jag glömt hela tiden, men jag ska ställa klockan tidigt i morgon så jag hinner kolla igenom allt innan jag tar tåget till Göteborg!

Var ute o gick runt sjön innan. Var så himla härligt, solen lyste o det var så vackert:) Ska börja gå minst en gång i  veckan nu när våren äntligen kommit, är grymt bra träning!

Såg ett program  tidigare ikväll om klimatförändringarna. Tony Blair, Bill Clinton och en annan väldigt inspierande kvinna som vunnit fredspriset pratade om hur vi måste förändra våra ovanor o arbeta tillsammans o hur vi ska gå till väga.
Tycker det känns jätte viktigt att man försöker göra det lilla man kan göra iallafall. Tex inte låta Tv:n stå på stand by hela dagarna, källsortera o inte lämna typ mobillladdaren i hacket hela dagen som man väldigt lätt gör!!! Vi gräver ju vår egna grav tyvärr och en förändring måste ske snarast!!

Nej nu måste ju krypa ner i sängen, är hur trött som helst!

Sleep Tight:)

Life is good!!!

Gud vad skönt. Det blev ju sol idag:)

Sitter just nu vid min franska balkong som jag öppnat o läser o solar. Ska snart äta  nybakade scones som jag håller på att baka, mys va?!!:)
Helt helt underbart:)

Satt innan i skolan o fixade klart 2 inlämningar som vi har framöver, så nu är dem klara o jag kan dra iväg på semester med gott samvete. Bara packningen kvar. Ska dessutom passa på att träffa min barndomskompis Maria imån när jag är i Göteborg, ska bli jätte mysigt:)

Life is good!!!

Slitna jeans...

God Morgon!

Skulle det inte vara varmt o skönt väder idag?!!!
Det är ju typ mega grått o dimma eller nått!!! WHAT?!!!

Bli som sagt e del plugg idag, började den nya kursen Maknadsrätt igår, kommer att bli ganska kämpigt, måste skaffa en ny Lagbok den jag har från 2005 var tydligen lite för gammal:( Kommer att bli mkt plugg, inte kul nu när sommarn närma sig, men men!!!

Kolla in den här bilden på snygga Megan Fox, det är ju super snyggt med söndriga jeans. Har kollat på ett par x antal ggr, men har inte kunnat bestämma mig för om jag vill ha ett par eller inte. Men det är ju riktigt coolt!!



Håll tummarna för att solen o värmen kommer!

Mys!!

God kväll!!

Är helt slut efter ett härligt muskel pass. Blir nog ingen träning imån, har kört tre hårda pass de senaste tre dagarna o min kropp behöver nog lite vila tror jag. Men nästa vecka ska jag slappa hela veckan så egentligen skulle jag behöva köra slut lite ytterliggare på mig, men jag är nog för lat för det;)

Imån blir det mest plugg hela dagen, måste även dra igång det mkt roliga projektet "packa", gud vad tråkigt. Fast det är ännu värre att packa upp väskan!!
Ska iallafall packa lätt, ska inte dra med mig massa onödigt som jag alltid gör. Mer en hälften av alla kläder jag brukar dra med mig brukar vara oanvända.

Nu ska jag nog mysa ner mig under täcket o läsa lite om vampyren Edward i andra boken av Twilight serien....mysigt;)

Ha en mysig kväll!!


Marley and me!

God Morgon!

Vilket underbart väder det är idag,vill bara ut o sätta mig o ta en kaffe i solen...mys:)
Men tyvärr måste jag ta tag i mitt tvättberg idag innan jag kan ägna mig åt sånt mys. Måste även bestämma mig helt angående vilka kurser jag ska läsa i USA, svårt, är flera stycken jag vill läsa som krockar me varandra:(

Idag börjar en ny kurs, nämligen Marknadsrätt. Är alltid kul med introduktionsföreläsningar  till nya kurser för då har man alltid hoppet om att kursen ska verka intressant, rolig o att föreläsarna ska vara riktigt bra o inspierande. Tyvärrr så brukar det hoppet försvinna ganska fort;)
Men jag ska hålla tummarna för att det här ska bli en bra o givande kurs. Kan ju alltid vara bra med lite juridik;)

Såg en jätte mysig o rolig film igår som jag skulle kunna rekomendera. Marley and Me med Owen Wilson o Jennifer Aniston. Saknade min hund hur mkt som helst när jag kollade på den, fast den hunden hade jag nog inte orkat med;)

Ut o njut i solen nu:)

Pussss

RSS 2.0