Längtar så...

Hatar att packa! Det bara går inte. Vill packa lätt, men det funkar inte.

Pratade nyss med Sanna, hon var redan klar med packningen(lyllos), men i vilket fall som helst är vi super taggade båda två. Vi vill bara iväg nu. Trött på sverige, vill ha ngt annat!

Gud vad kul det ska bli. Tråkigast blir resan dit. Resa själv från Göteborg- Amsterdam, Amsterdam- Detroit, Detroit- Kalamazoo. Kommer att bli segt. Ingen att prata med, men får ladda in en massa skön musik och lite bra filmer så ska det väl gå bra:)


Måste bara säga att ibland är facebook fantastisk. jag är inget mega fan av facebook annars och är sällan inne. Men när jag fick reda på vad amerikanskan jag ska dela rum med hela hösten hette så var jag tvungen att söka på henne, och visst fanns hon där. så nu vet jag hur hon ser ut, och jag tro det kommer att bli bra:)

Pusss


HUR?!!!!

Nu börjar det bli riktigt nära!!!

Packningen är en katastrof, kommer aldrig få ner allt. Hur ska det här gå till?!!!

Börjar iallafall längta tills att komma iväg, ska bli så himla roligt. Har inte tänkt så himla positivt på det innan, men nu känner jag verkligen att jag bara vill att det ska bli söndag så jag kommer iväg!
Gud vad kul det ska bli:)

KOmmer nog byta blogg innan jag åker, den här har krånglat massa, men jag informerar här om nya adressen. Ni ska givetvis få följa med till Kalamazoo;)

Nu fortsätter evighetsjobbet utan lösning...Packningen!!

Home sweet home;)

Hemma i Vmo igen.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Flyger på söndag nu istället eftersom man inte fick flytta in i residence hallen förens då. Lyckades faktiskt få tag på nytt flyg och avboka det gamla, trodde verkligen inte det skulle funka, men det gjorde det:)

Kvällen ska ägnas åt packning och film tro jag. Bara jag o pappa hemma så vi ska väl fixa lite käk också, sugen på ngt riktigt mumsigt:)

Puss

Nervös?!!

Just nu är jag i Linköping och tar vara på sista veckan med Felix innan jag åker. Kan inte fatta att det bär av snart!
Har känt mig hur lugn som helst innan, men inatt drömde jag massa hemska grejer. Tex så skulle Felix lämna av mig på flygplatsen och det var fruktansvärt jobbigt, jag bara grät o grät. Fy så får det inte bli, jag måste bita ihop!

Han kommer iallafall o hälsa på i oktober, så då bryter vi av perioden. Känns mkt lättare nu när jag vet att han kommer, 2 månader ska man väl klara av liksom!

Nu tänkte jag dra ut o ta en promenad. HAr slappat hela sommarn, lägtar tills jag kan dra igång med min träning igen. Tro det ska finnas bra gym o så på campus, så det ska nog funka:) Men nu får jag nöja mig med en promenad.

Ciao!

Nice!

Hello!

Har haft en underbar vecka. VAr på U2 konserten på Ullevi förra lördagen, vilket var super. Fy ... vad dom är bra alltså. När de sjöng with or without you visste min glädje inga gränser, så bra var det:)

Sen åkte jag o Felix till Nice o var där tills igår. Vi har haft det super mysigt o skönt. Legat på stranden o myst, käkat massa gott både ute o hemma i lägenheten. Ville inte att tiden skulle gå, hade kunnat stannat där med hnm för evigt kändes det som. Men alla måste vi tillbaka till verkligheten:(
Lägger upp lite bilder vid ett senare tillfälle.

PUss

RSS 2.0