U2:)

Gud vad tiden går fort!

Imån jobbar jag sista dagen, sen är det ledigt innan det bär av: till USA)

I helgen blir det Göteborg. Ska gå på U2 på lördag...ska bli så sjukt kul, längtat som tusan!Har velat se dom live hur länge som helst!
Hoppas Bono o gänget rockar loss ordentligt:)



Efter U2 blir det hem igen och packa. På måndag flyger jag o Felix till Nice nämligen. Kommer att bli så skönt med sol o bad, älskar det stället!Men det lär vara fullt med fransorser överallt, dom har ju semester nu med så det blir packat på stranden!



Här hittar ni mig nästa vecka:)

Pusss

Tennis!

Kom precis hem från en tennismatch med syrran. var riktigt kul att spela.Vi har inte spelat på felar år ihop nu så det var på tiden:)

Tidigare idag bokade jag o Felix vår semester till Nice. Vi åker den 3 Juli, längtar:) då har jag dessutom jobbat klart mina veckor så det kommer att kännas underbart!

Imån dra jag,Olivia o Felix på premieren av nya Harry Potter filmen, har längtat så tusan på den filmen och nu äntligen får jag se den. fast ännu mer längtar jag till Twiligt uppföljaren som kommer i November.Är helt fast i den historien!

Hoppas alla njuter av sommarn och alla mina kära växjöbor...snart dra vi iväg...fatta...jag fattar inte;)Inte många veckor kvar, kommer att bli så himla kul:)

Pusss

Ready for USA!

Idag fick jag hem mitt visum till USA, så nu är i princip allt klart inför resan. Fick det hur fort som helst. Var i sthlm på ambassaden i måndags och idag fick jag hem det, inte illa!

De börjar verkligen närma sig, kan inte fatta att jag snart åker dit, ska bli super roligt!Hoppas jag lär känna massa roliga amerikaner så att jag kommer hem med flytande engelska. Den är väl helt okej redan, men den kan verkligen förbättras. på tal om amerikaner. När jag var på ambassaden så intervjuades jag av en amerikan och han var så himla skön. Han hade själv pluggat i Michigan men inte på samma skola och hans bästa kompis bodde i kalamazzo, så han tipsade om en bra pizza resturang tex och så började han sjunga på nån sång om kalamazoo....jag baar stod och såg glad ut;)Så himla gött att det är trevliga, nu känns det ännu bättre att åka dit:)

Men just nu är det jobb som gäller.. jobba denna vecka vecka och ytterliggare tre. Men dte händer massa kul också.I helgen blir det Liseberg och nästa vecka ska vi gå på premieren av Harry Potter på onsdagen. Se är det inte långt kvar till U2 och Madonna konserten.

Men det allra bästa just nu är att jag o Felix bestämt oss för att ta lite semester när vi jobbat klart och dra ner till Nice i frankrike. Älskar det stället. Har varit där över 10ggr men jag bara älskar det mer o mer.Skulle lätt kunna bosätta mig där.
Gud vad skönt det ska bli:)

Nu ropar dom att maten är klar så det blir inget mer för idag!

Ha en skön kväll:)

Summer, summer, summ...

Hej på er:)

Skulle kanske kunna klassa mig som en av världens sämsta bloggare nu under sommarn, men det gör jag inte. Har inte hunnit med attt blogga. Jobbar hela dagarna och när jag inte gör det har jag inte haft ngn lust att hänga framför datorn när det varit sånt underbart väder. Hoppas ni inte bli allt för besvikna. KOmmer bli bättre när vädret börja truta;)

Har även haft planer på att lägga ner bloggandet nu under sommarn och börja blogga nån gång igen innan det bär av till USA. Men då kommer det att bloggas en massa. Kommer att ha så sjukt mkt att berätta och massa kul bilder:) LÄngtar!!
Men än så länge fortsätter jag, så får vi se hur det bli;)

IMån blir det helg igen. Sjukt vilken helgkänsla man får när man jobbar, den får man inte alls på samma sätt när man studerar. LÄngtar hela veckan till fredageftermiddag då planerna ska göras upp för helgen:)
Förra helgen var super. På fredagen hade vi grillfest hos Felix, med massa öl och kubb. Efter det drog vi till HArrys en runda. PÅ lördagen blev det bada, golfa, ölbrännboll och bio. Fullspäckat som bara den. Hoppas även denna helg bli lika händelserik:)

Hoppas alla ha en underbar sommar och njuter av det varma vädret:)

Puss

RSS 2.0