Hard weekend!

Vilken jobbig helg det har varit!
I fredags flyttade jag ut och det var ett helsikes job asså. Först o främst skulle lägenheten tömmas och det fanns mer grejer än man anat. Sen skulle det städas som tusan. Hela min familj var dödströtta och jag somnade bums när jag kom hem till Vmo.

Men skiten var ju inte över för det. Igår ägnade jag hela dagen åt att få in all skit i huset och organisera upp det i mitt rum. Men det går ju liksom inte få in en hel lägenhet i ett rum som redan är fullt möblerat;)
Ska börja leva mer spartanskt tro jag och bara äga väldigt få grejer;) hade kanske inte varit så kul vid närmare eftertanke...men det hade varit bekvämt när man ska flytta!

Idag är det tyvärr också en trist dag. Har missat två pluggdagar så jag har mkt att ta igen:( Imorgon missar jag också en del, måste nämligen ta bilen till Växjö igen och besiktiga lägenheten. Jag säger bara...om dom klagar asså.....då är dom illa ute!!!!

Ingen har väl heller glömt att det är morsdag idag. Min söta syster steg upp och gjorde scones åt oss...yummie:) Sen ska vi bjuda på tårta och vi har även fixat en fin present:) vIlka duktiga döttrar vi är;)!!

Surt att plugga när det är så fint väder, men men vad gör man inte för att slippa omtenta!

Puss



Study!!!

Study, study, study är det enda som gäller idag! Hur tråkigt som helst, men ännu värre är en omtenta i augusti så det är bara till att kämpa på. Fick inget gjort igår eftermiddag dessutom, mådde skit dåligt så nu är det exra mkt  idag:(

Måste börja packa ihop min lägenhet också, flyttar ut på fredag och vill helst inte ha kvar allt då. Fatta att ja flyttar hem, känns väldigt konstigt! Men det blir nog bra tror jag:)

Ciao

sleepy!

Hola!

Är grymt seg idag efter en fullspäckad helg.Ska kolla in Gossip Girl o Söndagsparty med Filip o Fredrik ikväll, är allt jag orka med, sen bli det sängen. Hade egentligen behövt plugga lite, men jag kör på tidigt imån istället.

Helgen har iallafall varit toppen. Felix har varit här o förgyllt den dessutom:) Var party både Fredag och Lördag o båda kvällarna blev lyckade. Var lite seg igår bara, men idag har jag mått helt ok.

Idag har jag o Felix gått runt sjön. Var super skönt i solen. Sen stannade vi inne i stan o käkade på Växjös bästa resturang enligt mig (Akropolis), åt en super god souvlaki med massa tsatsiki...yummie:)

Saknar hnm redan....
vi har haft ett par riktigt super mysiga dagar tillsammans, men nu har han åkt tillbaka till Linköping. Men om 2 veckor slutar skolan o vi ses igen och då har vi hela sommarn tillsammans...Lyx:)
Längtar, längtar, längtar!!!

Nu ska jag göra dagens sista kraftansträngning....dammsuga:(

Ha en mysig Söndagskväll!

Energipiller ngn?!!

Denna veckan tar kol på mig! Är så sjukt mkt som ska göras. Massa plugg. Sen så är min lägenhet i extremt behov av att städas, Felix kommer hit imån så jag känner att det bör se lite trevligare ut här, hehe annars lär han aldrig vilja bo med mig;)

Tvättning är ngt som också måste göras, går in på de fulaste trosorna i garderoben nu!Har tvätttid  ikväll, men jag har ingen ork. Vill bara slappa framför Ugly Bettys o Desperate H...
Men jag måste nog:(

Skulle behöva ngt energipiller som bara kicka in så att jag orkade göra allt det där som behöver göras....hmmm!

Matthew Williamson!

Köpte mig den här super härliga scarfsen/sarongen från Matthew Williamson for H&M i helgen.Kommer nog använda den mest som sarong i sommar på stranden. Älskar färgerna. Älskade hela hans kollektion, tyvärr fanns det inga pengar för fler plagg, annars kunde jag köpt ihjäl mig på hans snygga klänningar o tunikor! Man blir så glad av alla härliga färger han använder. O jag bara älskar turkost!!

Early morning!

God Morgon!

Blev riktigt tidig morgon för mig idag. Redan halv sju. Idag ska det nämligen pluggas som bara den. Tentan närmar sig o jag har massa kvar att ta mig igenom:(

Igår bokades USA Resan. Ingen återvändå nu asså;) Åker den 28 augusti till Kalamazoo/Michigan och tillbaka till Sverige den 20 december. Shit asså, det är ju snart! Tiden går så sjukt fort liksom. Kan inte fatta att det är den 18 maj idag, så snart är det typ den 27 Augusti o jag är mega nervös;)

Inte lång tid kvar i lägenheten nu heller. Flyttar ut nästa fredag, mindre en 2 veckor asså. Konstigt, men ändå ganska skönt! Kommer givetvis sakna min lilla lägenhet ibland, men men, det är dags för nya äventyr nu:)

Pusss

Me heart Greece!

God Kväll:)

Har haft fullt upp hela dagen. Känns som om den är fullt upp hela tiden nu o det kommer det nog vara fram till sommarn. Men det är inte många veckor kvar, försöker visualisera mig själv på mig på stranden på Zakynthos, blickandes ut över det turkosblå havet:) Då får jag ett leende på läpparna, soon there:)

Party imån troligtvis. Säsongsöppning på Loft i stan...är mkt party sugen så det blir riktigt nice. Är sugen på att dricka drinkar, gör ju aldrig det liksom. Mojito hade varit lovely... Ska nog slå upp receptet i min fina drinkbok o se vad jag kan åstadkomma!

Neranför är det bilder från Kreta förra året. Jag o Felix åkte dit o hade en romantsik vecka tillsammans.Var helt underbart:)
Kolla in den crazy kyparn. Han söp mig o Felix tveklöst under bordet. det ska tilläggas att vi stannade till stängning o drog ut med hnm;) Han var typ 40.....hmmmm!!;)




Hungry!

Vilken kaotisk dag!

Har varit fullt upp sen i morse. Började dagen med en halv taskig sömn för att sen gå på en tre timmars föreläsning. Sen var det mega snabb lunch innan ett seminarie. Sen var det massa förberedelse inför USA mötet som var senare. Kom hem o slängde mig i soffan för nån timme sen o var helt slut!

Då inser man att kylskåpet är i princip tomt, men lite gröt kunde jag iallafall få i mig. Jag brottades länge med tanken på om jag skulle eller inte skulle ta mig ur soffan för att cykla till Willys o handla. Men till sist insåg jag att det var tvunget.

Jag plockar ihop värsta matkorgen inne på Willys o känner mig skit stolt över att har handlat så jag slipper göra det på flera dagar. Då slår det mig..... VAD *** SKA JAG HANDLA FÖR!!!

Har jivetvis ingen plånka med mig.....Förvånad?? Nej.....faktsikt inte, är alltid så himla klantig, tankspridd eller vad man nu vill kalla det!

Varför händer sånt här alltid mig??


Eurovison?!!

Fler som ska kolla på Eurovision nu?!! Tro nog ganska många sitter bänkade...förutom Felix, not his peace of cake;)

Har bakat mitt yummie bröd, älskar det. Kan vräka i mig hur mkt som helst. Men vadå då, det är super nyttigt:)!!

Nej nu måste skynda! Vevve nästa....

Längtar!

Längtar så tills ikväll. Till min o vevves mys kväll framför Eurovisions delfinal:) Ska bli super mysigt!

Innan dess är det bara segt. Sitter i Linköping, tar tåget till Växjö vid ett. Sen blir det ett svettigt Step/Core pass, fast det ska bli dö skönt. Behöver rensa hjärnan lite och det gör jag allra bäst under hård träning!

Fundera på att börja springa. Skulle vara så skönt. Riktigt bra träningsform o sen så ser det så skönt ut när folk bara tar på sig löparskorna o ger sig ut på en svettig runda. Problemet är att jag tröttnar så fort när jag springer, men jag tro ändå jag ska försöka:)


Visst ser det befriande ut!

Seg Morgon!

God Morgon!

Idag är en dag man allra helst bara vill gömma sig under täcket. Är super grått o trist ute:(
Men jag ska tvinga mig upp till bib här i Linköping.Måste plugga stenhårt idag, man känner att tentan närmar sig med stora steg o jag har massa kvar att plugga!

Helgen har varit super mysig. I lördags gick jag o Felix på Bio, igår spelade han fotbollsturnering, så jag var med o hejade på o sen så tog vi det mest lugnt.

Nej nu måste jag dra igång med allt!

Puss

Orange dreams!

Look at these!!

Jag är kär....

Är dem inte helt underbara, så himla coola o snygga!    Från Topshop.

LEO-Studded Sandal

Bib!

Kom precis hem från bib. har suttit där o pluggat i nån timma. Var länge sen jag pluggade så pass sent. Pluggar som bäst på förmiddagen, men det gick ganska så bra faktiskt, var riktigt lugnt o skönt där nu. Blir nog fler ggr!

Härligt att det är helg imån. Man får ju alltid ett leende på torsdags kvällen när man inser att det är helg:) Imån blir det fullt upp. Tänkte komma upp tidigt o göra ngt mkt ovanligt för mig på morgontvisten, nämligen köra ett skönt pilates pass. Är super sugen på det. Sen måste jag dra en runda på stan innan föreläsningen dra igång. sen blir det Aftre School o party!
Se verkligen fram emot det:)

Nu blir det " Hjälp jag är med i en japansk Tv show", har inte sätt det innan så jag tänkte kolla in det ikväll.

Puss

Oahu/Hawaii

Kollade precis in ett Hills avsnitt från nya säsongen. De åkte till Oahu/ Hawaii, där jag var för 3 år sen. Och precis där de bodde på Turtle Bay Hotel har jag varit. Kände igen allt, skit kul:) Gud vad fint det varpå Hawaii...vill dit igen!


Turtle bay hotel Oahu/Hawaii!

Snart blir det ett muskelpass. Måste försöka plugga lite mer innan oxå.

Puss

Zakynthos!

Vilken tråk dag!

Har suttit i bib sen nio o pluggat röven av mig;) Nu har jag lunchat lite  o snart ska jag dra igång en runda till! Straff för att jag inte ens kunde öppna böckerna igår!

Ska köra ett muskel pass senare också. Känns att jag inte kört ngt styrkepass på ett tag. Sist var när jag körde stenhård träning i Linköping, kunde knappt röra mig på två dagar efter;) Så nu känner jag att det är dags igen! Är egentligen sugen på att gå till ngt gym, men jag får nöja mig med body barsen på muskelpasset.

När det är sånt här ruskväder så kan man inte annat än att sitta o drömma sig bort mot varmare klimat. Längtar så tills jag dra till Zakynthos (Grekisk ö) om några veckor. Kolla in bilden o se hur vackert det är:)


Bild från Zakynthos!

Vill bara dyka i det där vattnet nu!

The City!

Tanken var ju att jag skulle rå plugga idag, men det går si sådär!

Upptäckte att det fanns flera avsnitt jag missat av The City så nu är jag fast! Kan inte sluta titta, älskar det:)
Vill åka till NY nu. Men jag ska dit i höst...gud vad jag längtar:)

Plugget har jag inte ens satt igång med, men jag ska försöka nu. Har visa mål uppsatt som jag måste hinna med denna veckan. så desto mer jag slappar idag, desto mer bli det imån... om jag bara kunde inse det liksom;)

Hoppas alla andra hittar mer inspration till plugg än jag;)

Puss

Morning!

God Morgon:)

Blir nog tyvärr inget Sthlm till helgen. Kollade in mitt konto o insåg att pengarna inte riktigt räcker till. Är en del utgifter den här månaden. Så blir det nog Växjö på fredag iallafall o sen får jag se vad som händer!

Idag är det en riktigt trök dag. Ska städa, tvätta, plugga, ringa några samtal o träna. Fy vad tråkigt! Längtar tills helgen!

Men jag tänker börja dagen med ett City avsnitt. Missade det som gick i helgen:) Inte alls fel, älskar den serien!
Måste ju få ha nått trevligt idag liksom;)

Puss

Segt!

Segt!
Sitter o deklarera o håller på att försöka fixa till mig mer pengar genom "tillfälligt arbete". Men det verkar inte ge ngt märkvärt resultat ändå:( Hade ju hoppats på lite extra klirr i kassan! Men ,men får en del tillbaka ändå:)

Känns segt att vara tillbaka i Växjö faktiskt. Händer inget förutom att jag måste plugga:(
Fundera att ta en kombination av Linköping o Sthlm framåt helgen. Skulle var mkt trevligt:) Sandra har 22 års fest o utgång i Sthlm kan inte bli fel med henne, Sofie o deras sköna kompisar:)

Nu blir det en runda till ICA. Kylskåpet gapar tomt o jag är dö sugen på smågodis;)

Ciao


Tappade lusten...

Hej:)

Tappade lusten på bloggande i helgen. Men nu är jag tillbaka. Hade till o med haft besöksrekord igår såg jag, utan att jag lagt upp ngt...dåligt av mig;)

Helgen har varit toppen! Firade Valborg med kompisar hemifrån som jag inte träffat på jätte länge. Vi grillade o hade super trevligt, Harrys var däremot ingen höjdare så jag kom i säng ganska så tidigt.

Sen har helgen ägnats åt solning, läsning o åter lite solning. Har verkligen slappat ihjäl mig. Shame on me!!
Så nu måste pluggandet o tränadet komma igång igen!

Ni har väl inte missat att min söta syster just nu befinner sig i San Diego, är inte alls avis;) Kollar in hennes blogg ( fannysmemoarer.blogg.se ). Massa fina bilder därifrån!

Innan jag sätter mig på tåget tillbaka till Växjö så har jag tänkt läsa ut boken jag har ägnat min helg åt. Har inte alls många sidor kvar o den är så spännande just nu! 

Måste bli lite bättre på att lägga upp bilder känner jag! Väldigt dåligt med det nu för tiden:(

Pusss
 

RSS 2.0