Inspirerande & kreativ dag!

Kom precis hem från en väldigt inspirerande dag. Har varit på 4 olika föreläsningar. Den första handlade om mode o trender o hur de uppstår o sprider sig. Han pratade även om vilka trender som gäller just nu, o en var ju rock´n roll trenden som är en följd av lågkonjukturen. Älskar rockinspierade kläder, så det passar mig perfect:)
Han visade tex de hetaste inom modevärlden som just nu är balmain. Ni har väl antagligen läst om det tidigare. Zara släppte nyligen kopior på skorna på bilden o de tog slut med en gång, alla ville ha dem...jag med:(



Sen var det en föreläsning med en av designerna på Filipa K. Han pratade om hur han hamnat där o hur det går tiilväga mellan skapandet av en kollektion o tills de hamnar i olika butiker. Också en mkt intressant föreläsning!

Sen höll Eva Hamilton (SVT:s VD) en presentation om hur de arbetar med olika projekt just nu och hur det är att vara chef o kvinna. Jätte intressant och hon var så himla gullig:)

Sist men inte minst såg jag komikern Måns Möller.HAn var väldigt rolig, skrattade som bara den. Samtidigt så försökte han föra fram ett budskap om att våga satsa på sig själv o sina ideer, vilket var väldigt inspierande.

Kort sagt kan man säga att det varit en väldigt inspirerande och rolig dag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0